Naar hoofdinhoud

Verwijzers

Maatwerk in Zorg: Samenwerking voor Opgroeien, Opvoeden en Gedrag

Als je als kind, jongere, (jong) volwassenen of ouder te maken hebt met problemen op het gebied van opgroeien, opvoeden, gedrag dan kun je in aanmerking komen voor een verwijzing vanuit veelal de gemeente of huisarts. Het is belangrijk dat de zorg maatwerk is en aansluit bij jou specifieke situatie. Wij willen graag samen met hulpvrager en de verwijzer meedenken in het bepalen van de juiste zorg.

Doelmatigheid

Praktijk ‘Jij en Ik’ geeft op een doelmatige wijze vorm aan zorg. Hiermee wordt bedoeld dat zorg efficient wordt ingezet, o.a. door de zorgvraag van cliënten goed te verhelderen, en te kijken welke expertise, maar ook intensiteit van begeleiding, nodig is bij welke zorgvraag. Bijv. begeleiding van een junior of senior pedagogisch begeleider, of juist van een gedragswetenschapper. Ook worden doelen concreet geformuleerd, worden gezinsleden en eventueel een netwerk versterkt en begeleid, zodat een cliënt/gezin zelf weer regie in handen krijgt en zelfredzaam is.

Wachttijden

Onze wachttijden worden maandelijks bijgewerkt (hoofdtekst) Wij doen er alles aan om geen wachttijden te hebben. Helaas hebben we er wel mee te maken. De wachttijd is afhankelijk van het soort zorg dat nodig is.

Bekijk wachttijden

Totaalzorg die past

Wij geloven in de kracht van persoonlijke begeleiding en behandeling voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met ontwikkelingsproblemen of -stoornissen. Sinds 2006 bieden wij ondersteuning aan individuen en hun ondersteunende netwerken, met een focus op ADHD, Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en meer.

 • Sandy Vos

  Ambulant Hulpverlener / Groepswerker
  Maak kennis

  Hulp nodig met het maken van jouw zorg keuze? Wij staan voor je klaar!

  Twijfel je tussen zorgaanbieders of weet je nog helemaal niet welke zorg je nodig hebt? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. We helpen je graag op weg.

  Veelgestelde vragenStel een vraag