Werken bij Praktijk 'Jij en Ik'

Actuele vacature:

 

Gezocht: Behandelcoördinator/Gedragsdeskundige (per 1 november/december 2019)

Voornaamste taken:

 • Het geven van individuele behandeling aan jeugdigen en/of ouders.
 • Het bieden van werkbegeleiding/supervisie aan de pedagogisch begeleiders van de praktijk.
 • Het actief (overkoepelend) bewaken van de lijn binnen alle hulpverleningstrajecten van de praktijk.
 • Het afstemmen met relevante betrokkenen, zoals Basisteams Jeugd en Gezin, scholen, sociaal netwerk. 
 • Het, samen met de GZ-psycholoog van de praktijk, vormgeven van het pedagogisch- en kwaliteitsbeleid.

 

Functie-eisen:

 • Afgeronde studie Orthopedagogiek of Psychologie (WO). Eventueel aangevuld met de opleiding tot GZ-psycholoog.
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie, met name als het gaat om het begeleiden van medewerkers.
 • Kennis van én ervaring met jeugdigen met ontwikkelingsstoornissen zoals ASS of ADHD.
 • Een positieve, flexibele, outreachende werkhouding met voldoende vaardigheden om aan te sluiten binnen een relatief klein en jong team van enthousiaste medewerkers. 

Kandidaten zijn, gezien de aard van de werkzaamheden, bij voorkeur woonachtig in de directe regio van de praktijk.

 

We bieden jou een contract van circa 24-36 uur (in overleg)  per week voor de duur van een jaar met, bij een goed functioneren, uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is conform de CAO Jeugdzorg. Praktijk ‘Jij en Ik’ stimuleert dat medewerkers hun deskundigheid op peil houden, middels nascholing en intervisie.

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Martijn Vos, Directielid/Orthopedagoog via nummer 06-41143151, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sollicitatiebrieven kunnen, samen met een CV, tot 23 september 2019 worden gemaild naar Martijn Vos (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

 

Praktijk ‘Jij en Ik’ is een erkende zorginstelling die zich sinds 2006 richt op het bieden van begeleiding en behandeling aan kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met ontwikkelingsproblemen of -stoornissen zoals AD(H)D, ASS. Daarbij wordt tevens het omringende netwerk betrokken. De praktijk biedt een totaalaanbod dat flexibel ingezet kan worden en varieert van lichte ambulante zorg tot meer intensieve begeleiding en (gezins)behandeling. Concreet kunnen gezinnen bij de praktijk terecht voor individuele- en groepsbegeleiding, behandeling, logeeropvang, cursussen/trainingen, diagnostiek, advisering en consultatie voor de nulde en eerste lijn.  

 

 

 

 

 

 

Open sollicitaties

Open sollicitaties kunnen ter aller tijden verzonden worden aan Martijn Vos.

Mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'Open Sollicitatie' en uw naam.

 

Stage aanvraag

Sollicitanten voor een 3de jaars HBO-stage kunnen een brief/cv sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sollicitanten in het kader van de minor-stage (4de jaars HBO) kunnen een brief/cv sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sollicitanten voor een stageplek van de opleiding Pedagogische Wetenschappen (master) kunnen hun brief/CV sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Een vereiste om stage te lopen is dat je in het bezit bent van een auto (in verband met het buitengebied waarin praktijk 'Jij en Ik' zich bevindt).

 • September route: mogelijkheid te reageren tot en met 1 april
 • Februari route: mogelijkheid te reageren tot en met 1 november