Toezicht op de praktijk

De praktijk wordt ondersteund door enerzijds de Raad van Toezicht, die bestaat uit drie professionals, en anderzijds door een Adviesraad, die bestaat uit drie ouders van huidige cliënten van de praktijk.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht heeft als voornaamste taak om toezicht te houden op het bestuur vanuit de directie en op de algemene gang van zaken binnen Praktijk 'Jij en Ik'. De leden staan de directie met raad terzijde. De Raad van Toezicht zorgt onder meer door evaluatie en advisering dat Praktijk 'Jij en Ik' is voorzien van een capabel bestuur. De Raad van Toezicht is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adviesraad

De Adviesraad van Praktijk 'Jij en Ik' is er met name om de belangen van cliënten van de praktijk goed in het oog te houden. Een aantal keer per jaar komt de Adviesraad met een vertegenwoordiger van de directie bijeen. De leden van de raad worden dan geïnformeerd over interne en externe ontwikkelingen bij de praktijk. Daarnaast krijgt de Adviesraad de gelegenheid om advies en eventuele ondersteuning te geven. De Adviesraad is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..